Bu yaz evlerini beyaza bürümek isteyenlerin göz atması gereken 10 ürün - Casual Avenue Blog
2519
post-template-default,single,single-post,postid-2519,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Bu yaz evlerini beyaza bürümek isteyenlerin göz atması gereken 10 ürün

Aydınlığı, ferahlığı, temizliği çağrıştıran beyaz yaz aylarına da en çok yakışan renklerden biri. Siz de bu yaz evlerinizde beyazla daha aydınlık bir görünüm yakalamak istiyorsanız bu 10 ürüne mutlaka göz atmalısınız.

Ellwood Nevresim Takımı

İlk önerimiz değişime yatak odalarından başlamak isteyenlere özel. Beyazın da en çok yakıştığı yerlerden biri olan yatak odanıza yaz ferahlığını getirmek istiyorsanız Ellwood Nevresim Takımı tam size göre. %100 Pamuk içeriğe sahip nevresim takımı karmaşık bir görüntüden arındırılmış, dingin bir yatak odasını isteyenlere hitap ediyor.

Shape Yatak Örtüsü Seti

Yataklarınızın düzenli görünmesini sağlamak için yaz-kış yatak örtülerinden vazgeçemeyenlerdenseniz bu önerimizi seveceğinizi tahmin ediyoruz. %100 pamuk içeriğe sahip Shape Yatak Örtüsü Seti yumuşak dokusu ve kendinden desenli yapısıyla favoriniz olacak.

Messina Marine Yastık Kılıfı

Yaz deyince pek çok insan için güneşle birlikte akla gelen ilk şey hiç şüphesiz deniz olacaktır. deniz esintisini yatak odalarına taşımak isteyenlerin tercihi olan Messina Marine Koleksiyonunun yastık kılıflarını alarak kendi çarşaf ve pikelerinizle kombinleyebilirsiniz. %100 pamuk içeriğe sahip, nakış desenli yastık kılıfları yaz boyunca yataklarınızı süslemeye hazır.

Gauze Dekoratif Yastık Kılıfı

Siz de kullandığınız 2 yastığın yanı sıra ekstra yastıklar kullanarak yataklarınızın görünümünü zenginleştirmek isteyenlerden misiniz? Hemen hemen her renkle uyumlu görünebilecek Gauze Dekoratif Yastık Kılıflarını tercih ederek %100 Ege pamuğunun doğallığını yataklarınıza taşıyabilirsiniz.

Luna Pike Örtü

Yaz aylarında yatak odalarında vazgeçemediğimiz teksil ürünlerinin başında pikeler geliyor. Serin geceler için ideal olan pikeler arasında kendinize yatağınızı düzenli gösterecek beyaz bir alternatif arıyorsanız %100 pamuk içeriğe sahip Luna Pike Örtüyü seçebilirsiniz.

Slim Ribbed Havlu Seti

Beyazın en çok yakıştığı bir diğer yer de hiç şüphesiz hijyene en çok önem verdiğimiz banyolarımız. Siz de banyolarınızda temizlği çağrıştıran beyaza daha fazla yer vermek istiyorsanız Slim Ribbed Havlu Setini tercih edebilir, banyonuza fibrosoft iplik teknolojisinin yumuşaklığını kazandırabilirsiniz. Ekstra yumuşak ve hacimli yapısıyla bany keyfini arttıracak Slim Ribbed Havlunun yanı sıra havlu koleksiyonumuz arasında daha pek çok seçenek yer alıyor. Tüm havlularımızı ve havlu setlerimizi görmek için tıklayın.

Mia Waffle Bornoz

%100 Ege pamuğundan aerocotton teknolojisiyle üretilen, yumuşak dokunuşuyla dikkat çeken Mia Waffle Bornoz pike görünümüyle özellikle yaz ayları için ideal bir tercih. Hafif dokusuyla banyo keyfinin yanı sıra sabahlık olarak da tercih edilebilen Mia Waffle Bornoz zarif görünümüyle deniz ve havuz keyfinde de size eşlik etmeye hazır.

Valencia Bambu Havlu & Norvage Paspas Banyo Seti

İtiraf edelim ki; pamuk da en az bambu kadar doğal bir içerik olsa da bambu dendiğinde aklımıza hep çok daha sağlıklı bir seçim olduğu geliyor. Bambu ve pamuğun bir araya gelmesiyle üretilen Valencia Havlu ve elde yapılması nedeniyle banyolara doğal görünüm kazandıran Norvage Paspas banyonuzu beyaza dönüştürmenin en zarif yolu. Banyo setlerimiz arasında beyazı tercih edenler için başka alternatifler de yer aldığından göz atmanızı öneririz.

Luna Woven Kırlent

Hem kanepeleri hem yatakları süsleyen kırlentler minik bir değişiklik yapmanın en kolay yolu. Kırlentlerde de beyaz renk seçeneklerini düşünüyorsanız size önerimiz Luna Wowen Kırlent. %100 pamuk kırlentleri diğer renkli kırlentlerinizle de kombinleyebilirsiniz.

Emma Keten Gömlek Şort Takım

Her yer beyaz renge dönüşmüşken kendiniz için de zarif bir seçim düşünmez misiniz? Yaz aylarına en çok yakışan kumaş seçeneklerinden biri olan keten içeriği sayesinde cildinizde hoş ve hafif bir his bırakan Emma Gömlek Şort Takım sadece geceleri giymeye kıyamayacağınız kadar zarif bir seçim. Cildin hava almasını sağlaya şort takımı gün içinde de ev giyimi olarak kullanabilirsiniz.



Pin It on Pinterest

Share This