Yatak odanızı kışa hazırlarken sizin için seçtiğimiz ürünler - Casual Avenue Blog
1845
post-template-default,single,single-post,postid-1845,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Yatak odanızı kışa hazırlarken sizin için seçtiğimiz ürünler

Değişen havalar bizi ister istemez evlerimizde bazı değişikler yapmaya zorlar. Yazın gelmesiyle ortadan kalkan battaniyeler kanepelerimize döner, yataklara serdiğimiz pikelerin yerini yorganlar ve yatak örtüleri alır. Eğer siz de soğuk havalarla birlikte yatak odanızda değişiklikler yapıyor veya yapmaya hazırlanıyorsanız bu ürünlere mutlaka göz atmalısınız.

Değişime en çok konfor ihtiyaç duyduğunuz yatak odalarından başlamak iyi bir çözüm olacaktır. Yazın öncelikli olarak tercih ettiğimiz keten içerikli nevresim takımları yerine pamuk ürünleri seçmek daha iyi bir alternatif olacaktır.

Yatakları biraz daha konforlu hale getirelim
Kış aylarında hayatımıza giren yorganlar için uygun bir nevresim arıyorsanız; Casual Avenue’da nevresim, yastık kılıfı, çarşaf gibi ürünlerin ayrı ayrı satın alabileceğini hatırlatmak isteriz. Yaz aylarında pikeyle birlikte kullanmak üzere aldığınız çarşaf ve yastık kılıflarına uygun bir nevresim seçerek kombinleyebilir, kış aylarında da kullanabilirsiniz. Farklı renk ve desen alternatiflerine sahip nevresimleri görmek için sizi şöyle alalım.

Yaz aylarında açık renkler tercih edilse de kış ayları, daha koyu renklere, desenli alternatiflere yönelmek için iyi bir zaman. Özellikle ürünlerimiz arasında bulunan Bradley Nevresim Takımı, Kingston Nevresim Takımı gibi ekose ürünlerle odalarınıza sıcak bir görünüm kazandırabilirsiniz. Portofino Şal Desen Nevresim Takımı, Firenze Barok Nevresim Takımı ise farklı desen seçeneklerini incelemek isteyenler için ideal olabilir. Yaz kış düz ve sade bir görünüm arayanlar içinse Ellwood Nevresim Takımı oldukça uygun bir seçim. Elbette ben kendi kombini yaratmak istiyorum diyenler; çarşaf, nevresim ve yastık kılıfları arasından kendi seçimlerini yapabilirler.

Yorganları yenileme zamanı!
Uzun zamandır aynı yastık ve yorganları kullanıyor, yenilemeyi erteliyor musunuz? Kışa hazırlanırken yorganları değiştirmek iyi bir fikir olabilir. Yumuşak yapısıyla üzerinizde bir ağırlık yaratmayan ve bu nedenle konforlu bir uyku uyumanızı sağlayan Deluxe Yorgan ve klasik yorganların üzerinizde yarattığı ağırlığı hissetmeyeceğiniz gibi, mükemmel ısı yalıtımı sayesinde gece boyunca vücut ısınızı koruyacak Therapy Kaz Tüyü Yorganlara göz atmalısınız.

Kaz tüyü ürünlerden söz etmişken Casual Avenue’nun hayvan dostu bir marka olduğunu belirtmek isteriz. Kaz tüyü yorgan ve yastıklarda kullanılan kaz tüyü, kaz çiftliklerinden yan ürün olarak temin edilmekte olup, hayvanların zarar göreceği tüm işlem ve süreçlerden kaçınılmaktadır. Hayvanları seven bir marka olarak ürünlerimizin üretim aşamasında EFA ve IDFB gibi uluslararası sertifikalara sahip kuruluşlarla çalışıyoruz.

Battaniyeler yeniden sahnede!


Kanepede bir film izlerken omuzlarımıza atacağımız, yataklarımızda sıcacık bir görünüm yaratacak bir battaniyeye kim hayır diyebilir? Her zaman moda olan örgü battaniyeler yataklarınızda sıcak bir görünüm yakalayabilirsiniz. Özellikle saç örgü görünümüyle koleksiyonun her daim en çok tercih edilen ürünlerinden biri olan Boston Saç Örgü Battaniye, canlı renkleriyle Messina Battaniye ve yataklarınızda yatak örtüsü olarak kullanabileceğiniz Fulham Örgü Battaniyeyi inceleyerek işe başlayabilirsiniz. İçeriğindeki moher sayesinde hem hafif hem yumuşacık bir hisse sahip olan Henry Moher Battaniye ve çift taraflı kullanımları sebebiyle tercih edilen Duke ve Montreal Örgü Battaniye koleksiyonun öne çıkan diğer ürünleri arasında. Tüm battaniye alternatiflerini görmek için tıklayınız.

Yumuşacık kırlentler
Kış aylarında yataklarımızda daha zengin bir görünüm ararız. Kırlentler de yatakların görünümünü zenginleştirmek ve renklendirmek için iyi bir yoldur. Siz de bu kış sıradan dekoratif yastıklar yerine farklı bir görünüm arıyorsanız ekose kırlentleri veya örgü kırlentleri inceleyebilirsiniz. Boston Saç Örgü Kırlent ve Ponte Vecchio Örgü Kırlentin yumuşak dokusunu seveceğinizi düşünüyoruz. Tüm kırlent alternatifleri için sizi şöyle alalım.

Dönemsel olarak yaptığımız kampanyalar dışında %50’ye varan indirimle sahip olacağınız pek çok ürünün Garage Sale katogorisinde sizleri beklediğini de hatırlatmak isteriz.



Pin It on Pinterest

Share This