Nevresim Takımlarından size en uygun olanı nasıl seçersiniz? - Casual Avenue Blog
1971
post-template-default,single,single-post,postid-1971,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Nevresim Takımlarından size en uygun olanı nasıl seçersiniz?

Yatak odasının görünümünü baştan aşağı değiştiren başlıca tekstil ürünlerinden biridir nevresimler. Yatağınız için seçtiğiniz nevresim takımı hem yatak odanızın görünümünü değiştirir, hem de konforlu bir uyku uyumanızı sağlar.

Casual Avenue koleksiyonlarındaki nevresim setlerinin başlıca özelliği doğal kumaşlardan yapılıyor olmasıdır. Tekstil ürünlerinde doğal liflerle üretilen ürünleri seçmeniz sağlığınız açısından da oldukça önemli. Özellikle de yatağınızda kullandığınız yastık kılıfı, çarşaf, nevresim gibi ürünlerin tüm gece boyunca cildinize temas ettikleri düşünülürse doğal üretim süreçlerinden geçen ürünleri tercih etmenin ne kadar önemli olduğu kolaylıkla anlaşılır.

Güne başladığınız, aynı zamanda yorucu bir günü sonlandırdığınız yataklarınızın büyük bir özeni hak ettiğini düşünüyoruz. Konforlu bir uyku uyumanız için kaliteden ödün vermiyor, üretimin her aşamasında doğal bir sürecin işlemesini sağlıyoruz. Bu nedenle ürünlerimizde pamuk, keten, bambu gibi doğal içerikli ürünleri tercih ediyoruz. Doğal içerikli ürünlerin en temel özelliği iyi bir nem transferi sağlamasıdır. Bu da cildinizin gece boyunca hava almasını sağlar, terlemenize engel olur.

Ürünlerimizin büyük kısmında sonradan baskıyla yapılan desenler yerine ipliği boyalı kumaş tercih ediyoruz. İpliği boyalı kumaş alıştığımız diğer ürünlere göre daha az buruşur, uzun vadede yumuşaklığını ve renk kalitesini korur.

Ürünlerimizin kalitesi kadar önem verdiğimiz bir diğer konu da tasarım. Abartılı şıklıktan uzak, detaylara özen gösteren tasarımlarla stilinizi yatak odanıza yansıtacağınız ürünleri koleksiyonumuzda bulabilirsiniz. Nevresim takımı seçerken size en uygun kumaşın ne olduğunu bilmek ister misiniz? işte en temel özellikleriyle kumaş türleri…

Pamuk
Tekstil ürünlerinde tercih edilen başlıca doğal liflerden biri pamuktur. İyi bir nem transferiyle vücudun hava almasını sağlayarak terlemeye engel olur. Oldukça yumuşak bir dokuya sahip olan pamuk ürünler aynı zamanda dayanıklıdır, uzun bir süre yıpranmaz.

Geceleri terlemekten şikayet ediyorsanız yaz-kış kullanımında bir sıkıntı yaşamayacağınız pamuk ürünleri tercih edebilirsiniz.

 

Eğer ekose desenler ile evinize sıcak bir görünüm kazandırmak isterseniz Oxford, Cambridge, Lynn, Bradley, Quincy, Kingston Nevresim Takımı size başlıca önerilerimiz. Daha nostaljik ve sempatik bir görünüm yakalamak isteyenler ise pötikare desene sahip Richmond ve Chelsea modellerini seçebilirler. Daha düz bir görünümden hoşlananlar için Soho ve Ellwood, desenlerin hareketine yer açmak isteyenler için Portofino Şal Desen ve Firenze Barok uygun seçimler olacaktır.

Bambu

Son yıllarda daha çok tercih edilir hale gelen ve doğallığı çağrıştıran bambu ürünler özellikle nemi buharlaştırdığı için sadece ev tekstili ürünlerinde değil, giyimde de tercih edilir. Oldukça hafif olan, içeriğinden kendine has bir parlaklığa sahip bambu ürünler serinlik hissiyle de özellikle yaz ayları için de çok uygundur. Çevre dostu bambu doğal antibakteriyel özelliği ile de özellikle hassas ciltlere sahip kişiler tarafından da tercih edilmektedir.

Bambunun parlaklığına ve doğallığına sahip Siena Bambu Nevresim Takımını inceleyin.

Keten


Dayanıklı bir kumaş türü olan keten tekstil ürünlerinde en çok tercih edilen doğal elyaflardan biridir. Nem çekme özelliği diğer kumaş türlerine göre daha üstündür. Serin tutan ve vücudu havalandıran yapısı nedeniyle sıklıkla yaz aylarında tercih edilir. Genellikle yansıttığı doğal ve rahat görünüm ile beğenilen keten kumaşların daha düz bir görünüme kavuşmasını isteyenlerdenseniz ıslakken ütülemenizi öneririz. Eğer üst düzey bir kalite yakalarken aynı zamanda sade ve rahat bir görünüm elde etmek istiyorsanız keten ürünleri tercih edebilirsiniz.

Pamuk ve ketenin eşsiz uyumu Hampton Keten Nevresim Takımına göz atmaya ne dersiniz?



Pin It on Pinterest

Share This