Mağazamızı özel fırsatlarla keşfedin! - Casual Avenue Blog
1902
post-template-default,single,single-post,postid-1902,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Mağazamızı özel fırsatlarla keşfedin!

Ürünleriyle ev tekstiline yeni bir soluk getiren, müşteri memnuniyetini esas alan hizmet anlayışıyla hayatına başlayan Casual Avenue şimdi de mağazasında müşterilerini ağırlıyor! Haziran ayında, ev dekorasyonuyla ilgilenenlerin uğrak noktası olan addresistanbul’da açılan ve açıldığı ilk günden beri dekorasyonundan müşteri hizmetlerine kadar pek çok özelliğiyle beğeni kazanan mağazamızı özel fırsatlarla keşfetmeye ne dersiniz?

Bugüne kadar alışılmış mağazacılık anlayışını değiştirmek, farklı bir konseptle yeni bir alışveriş deneyimi yaşatmak amacıyla açılan mağazamız, Casual Avenue konforunu dokunarak keşfetmek isteyen müşterilerini bekliyor!

Havlu ve bornoz ürünlerinin yanı sıra, yatak odası koleksiyonları, minikler için tasarlanan The Little Casual ürünleri, ev tekstil ürünleri ve daha fazlası mağazamızda müşterilerimizin beğenisine sunuluyor.

Üstelik mağazamıza uğrayan müşterilerimizi bekleyen bazı sürprizlerimiz de var! Her ay özel kampanyaların gerçekleştirileceği mağazamızda Kasım ayı boyunca tüm havlular %30 indirimli! Casual Avenue koleksiyonundaki yüksek su emiciliğine sahip, dolgun ve yumuşacık havlular ile banyonuzda doğallığı yaşayın! Yıkandıkça özelliklerini kaybetmeyen, uzun ömürlü havluları indirimli keşfetmek için mağazamıza davetlisiniz!

Mağazamızla ilgili bilgiye ulaşmak için tıklayın.



Pin It on Pinterest

Share This