Koleksiyonumuza yeni eklenen ürünleri keşfedin! - Casual Avenue Blog
2153
post-template-default,single,single-post,postid-2153,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Koleksiyonumuza yeni eklenen ürünleri keşfedin!

Casual Avenue her geçen gün koleksiyonlarına yeni ürünler eklemeye, çeşitliliği arttırmaya devam ediyor. Siz de yeni eklenen ürünlerimizi yakından incelemek için yazımıza göz atın.

Yumuşacık havlular ile daha zengin bir havlu koleksiyonu

Koleksiyonlarımızda en iddialı olduğumuz ürün gruplarından biri havlular. Koleksiyonumuzdan ilk önerimiz ağır ve dolgu havluyu sevenler için ideal bir seçim olacaktır. Uzun havlara sahip Fancy Havlu aynı zamanda banyosunda doğal renkleri sevenlere de hitap ediyor. Yine dolgun görünümüyle banyo keyfinden sonra ekstra yumuşak bir kurulanma konforu sunan Chevron Havlu da 4 farklı renk tonuna sahip.

%100 Ege pamuğunun yumuşaklığına sahip Antique Havlu, yumuşaklığı, hava alan ve hızlı kuruma özelliği ile alıştığımız pamuk havlulardan daha konforlu bir kurulanma deneyimi sunan Slim Ribbed Havlu ve damask desenin zarifliğini banyolara taşıyan Damask Havluyu bir an önce keşfetmelisiniz.

Doğal materyallerden üretilen, yüksek su emicilik, hızlı kuruma gibi avantajlı özellikler sunan havlu koleksiyonumuzu daha detaylı incelemeyi de ihmal etmeyin.

Havlularla ilgili daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa daha önce yayımlanmış olan “Havlu alırken dikkat etmeniz gerekenler” ve “Havlu hakkında bilmeniz gereken 5 şey” başlıklı yazılarımızı okuyabilirsiniz.

Havluların sunumu

 

Daha önceki yazılarımızda da söylediğimiz gibi havlular aynı zamanda banyolar için de birer dekoratif ürüne dönüşüyor ve banyoların görünümünü değiştiriyor. Eğer siz de birbirinden şık havlularınızı dolaplarda saklamak yerine misafirlerinizin kolayca ulaşabileceği yerlere koymak isterseniz havlu sepetine göz atabilir, banyonuzda şık bir görünüm yaratabilirsiniz. Banyolarında daha büyük bir değişiklik yapmayı hedefleyenler için paspas koleksiyonumuz da incelenmeye değer. Özellikle koleksiyonumuza yakın zamanda dahil olan, organik pamuğun sağlıklı dokusunu banyolara taşıyan Terry Striped Organik Paspas’ın yumuşaklığına bayılacaksınız.

 

Soğuk kış günlerine sıcacık sabahlıklar

 

Herkes bilir ki soğuk kış günlerinde sıcacık yatağınızdan ayrılmak zordur. Vücut sıcaklığınızı kaybetmek istemezsiniz. Ev giyimi koleksiyonumuza yeni dahil olan Corin Örme Sabahlık ve Finn Herringbone Sabahlık tam size göre. Unisex olan bu sabahlıklar sadece soğuk sabahlarda imdadınıza yetişmekle kalmayacak aynı zamanda yumuşak dokusuyla evde geçirdiğiniz anlarda üzerinizden çıkarmak istemediğiniz bir giysinize dönüşecek.



Pin It on Pinterest

Share This