Kış hazırlıkları yaparken mutlaka incelemeniz gereken 10 ürün - Casual Avenue Blog
2376
post-template-default,single,single-post,postid-2376,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Kış hazırlıkları yaparken mutlaka incelemeniz gereken 10 ürün

Kış kapıda. Biz de hazırlıklarımıza başladık. Siz de evinizi kışa hazırlamaya karar verdiyseniz sizin için seçtiğimiz ürünlerimize mutlaka göz atın.

Boston Saç Örgü Battaniye 

Kış geldiğinde battaniyeler vazgeçilmez oluyor. Hem yataklarda hem de kanepelerde kullandığımız battaniyeler farklı renk ve modellerle karşımıza çıkıyor. Battaniye koleksiyonumuzda, müşterilerimizin en favori ürünlerinden biri olan Boston Saç Örgü Battaniye elde örlmüş gibi duran, doğal bir görünüme sahip. Farklı renk seçeneklerine sahip örgü battaniye hissettirdiği sıcaklık ve şık görünümüyle kanepelerinizin ayrılmaz bir parçası olacak.

Noble Kaz Tüyü Yorgan

Soğuk kış geceleri yakın. Şimdiden eksikleri tamamlamak gerekiyor. En önemli ihtiyaçlardan biri de; yorgan. Eğer yorganlarınız yıprandıysa ve bu kışa yataklarınızı yenileyerek girmek istiyorsanız Noble Kaz Tüyü Yorganı inceleyebilirsiniz. %100 pamuk kumaşa sahip yorganın dolgusu %70 Gıdık Tüyü – %30 Sırt tüyünden oluşuyor. Casual Avenue’nun hayvan dostu bir marka olduğunun altını çizmek isteriz. Kaz tüyü ürünlerimizde kullanılan kaz tüyü, kaz çiftliklerinden yan ürün olarak temin edilmekte olup, hayvanların zarar göreceği tüm işlem ve süreçlerden kaçınılıyor. Hayvanları seven bir marka olarak ürünlerimizin üretim aşamasında EFA ve IDFB gibi uluslararası sertifikalara sahip kuruluşlarla çalışıyoruz. Alternatif yorgan modellerimiz için de ilgili sayfamızı incelemenizi öneririz.

Poem Bornoz

Melanj (kırçıllı) görünüme sahip Poem Bornoz yumuşak dokusuyla özellikle duş sonrasında tazelik hissiyatını sürdürmek isteyenlerin tercihi. Aynı zamanda evde tembellik yaptığınız zamanlarda da üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz Poem Bornozu hemen inceleyin.

Slim Ribbed Havlu

 

Mevsimlere bağlı olarak evinizde değişiklik yapmayı seviyorsanız banyoları da ihmal etmeyin. Eski ve yıpranmış havlularınızı ekstra yumuşaklığa ve yüksek su emiciliğe sahip fibrosoft havluyla değiştirmek isterseniz Slim Ribbed doğal renk seçenekleriyle banyonuza zarafeti getirmeye hazır. Havlu alternatiflerimiz arasından seçim yapmak zor, bu nedenle havlu koleksiyonumuzdan diğer seçeneklere de mutlaka göz atın.

Henry Moher Battaniye

Kışın çok üşüyenlerden misiniz? Ürünleri seçerken ekstra sıcaklık arayanlara özel tasarlanan Henry Moher Battaniye yün ve moher içeriğiyle tam size göre! 130X170cm ebatlarındaki battaniye özellikle kış gecelerinde film keyfi yaparken sıcaklığıyla sizi sarmaya hazır. Diğer battaniye alternatiflerimizi görmek için tıklayın.

Oxford Lacivert Ekose Nevresim Takımı

Ekose desenleri kışa çok yakıştırıyoruz! Yataklarınızı ekose desenlerle farklı bir görünüme kavuşturmak isterseniz Oxford Lacivert Ekose Nevresim Takımını seçebilirsiniz. %100 pamuk olan Oxford Lacivert Ekose Nevresim Takımı kış aylarında sıcak hissettiren yapısıyla her dönem moda olan ekoseyi yataklara taşıyor.

Maine Yatak Örtüsü

Yazın üzerimizi örtmek amacıyla da kullandığımız yatak örtüleri kış aylarında yataklarımızı düzenli göstermek için kullanıyoruz. Yine ekose desene sahip Maine Yatak Örtüsü hem yumuşak dokusu hem de zarif deseniyle bizim en sevdiklerimizden biri. Farklı seçenekler için yatak örtüsü kategorimizi incelemeyi ihmal etmeyin.

Mark Heather Unisex Örme Sabahlık

Kış aylarının en zor yanlarından biri sabah yataktan çıkmak hiç şüphesiz. Yatağın sıcaklığını bırakıp gitmenin zor olduğunu biliyoruz. Uyanır uyanmaz üzerinize alacağınız Mark Heather Unisex Örme Sabahlık üşümenize engel olurken yumuşak dokusuyla da size evde  konforu yaşatacak.

Bradford Babet

Yumuşak bir babet rahatlığına kim hayır diyebilir? Örgü kumaşıyla ayağınızı sarıp sarmalayacak Bradford Babet ile evde baştan ayağı konforu yaşayacaksınız.

Ponte Vecchio Örgü Kırlent

Her zaman söylediğimiz gibi renkli, desenli kırlentler yaşam alanlarını renklendirmenin en kolay yolu. O yüzden kırlentlerden yaz kış vazgeçemiyoruz. Kış aylarındaysa tercihimiz daha kalın kumaşa sahip kırlentler. Özellikle de örgü battaniyelerle oldukça uyumlu olan Ponte Vecchio Örgü Kırlent’i incelemeye ne dersiniz?



Pin It on Pinterest

Share This