Gördüğünüz ilk anda içinizi ısıtacak 10 ürün - Casual Avenue Blog
2406
post-template-default,single,single-post,postid-2406,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Gördüğünüz ilk anda içinizi ısıtacak 10 ürün

Soğuk günler geldi çattı. Daha soğuk günler de kapıda… Bu soğuk günlerde hepimiz dokunduğumuzda da gördüğümüzde de bize sıcaklığını hissettirecek ürünlere ihtiyaç duyarız. İşte hem dokusuyla hem görünümüyle içinizi ısıtacak 10 ürün… Yılbaşı yaklaşırken tüm bu önerilerimizin sevdikleriniz için harika bir hediye seçimi olduğunu da hatırlatmak isteriz.

1- Montreal Örgü Battaniye

Deseniyle İskandinav ülkelerini çağrıştıran, sıcaklığıyla tam da o soğuklarda ihtiyacınız olan bir battaniyeye ne dersiniz? Bir tarafı İskandinav desenine sahip bir tarafı düz Montreal Örgü Battaniye iki farklı kullanım seçeneği sunuyor. Üstelik mikrofiber yapısı sayesinde, en soğuk koşullarda bile ihtiyacınız olan sıcaklık sizinle! Kanepede elinizde kahveniz film izlediğiniz gecelerin sıcak dokunuşu için yumuşacık Montreal Örgü Battaniyeyi hemen keşfedin.

2- Chicago Kapüşonlu Bornoz

Soğuk günlerde sıcacık bir duş gibisi yok. Peki duş keyfinizin son adımında sizi yumuşacık dokusuyla bekleyen bir bornoza sarınmaya ne dersiniz? Patenti markamıza ait olan, fibrosoft teknolojisiyle Ege pamuğundan ürettiğimiz Chicago Kapüşonlu Bornoz ile bugüne kadar hiç dokunmadığınız kadar yumuşak bir bornoza dokunacağınızı garanti edebiliriz. Hacimli yapısıyla ve defalarca yıkandıktan sonra bile yumuşaklığını kaybetmeyen dokusuyla bu bornozu üzerinizden çıkartmak istemeyeceksiniz.

3- Kingston Yeşil Ekose Nevresim Takımı

Pek çok kez söylediğimiz gibi, ekose kış ayları için benzersiz bir desen. Her daim moda olan ekoseyi bu kez yataklarınıza taşıyıp sıcak bir görünüm yakalamaya ne dersiniz? %100 pamuklu kumaştan üretilen Kingston Yeşil Ekose Nevresim Takımı ile rahat uykular sizi bekliyor.

4- Shape Yatak Örtüsü Seti

Yaz aylarında hafiflettiğimiz yatakları yeniden zenginleştirme zamanı. %100 pamuktan üretilen Shape Yatak Örtüsü Setini Nevresim takımlarınızın üzerinde kullanarak bambaşka bir görünüm yakalayabilirsiniz.

5- Valencia Bambu Havlu & Norvage Paspas Banyo Seti

Kış aylarında banyoların zeminini yumuşacık bir paspasla kaplamak hoş ve sıcak bir görünüm yaratacaktır. Elde yapılması nedeniyle banyolara doğal bir görünüm katan Norvage Paspaslar dolgun bir görünüme sahip. Hazır banyoları yenilemişken havlularınıza da el atmak isterseniz banyo setindeki bambu havlular tam size göre! Fibroluxe bambu teknolojisiyle ürettiğimiz, bambunun en doğal halini yansıtan Valencia Bambu Havlu pastel renkleriyle banyoların daha zarif görünmesini sağlıyor. İçeriğindeki Ege pamuğunun etkisiyle yumuşak ve yüksek su çekme özelliğine sahip havlu özellikle kış aylarında daha çok özen göstermeniz gereken cildiniz için ideal seçim.

6- Messina Örgü Battaniye

Her daim trend olan örgüler bu kış da başrolde olacak. Asla vazgeçemediğimiz örgülere evinizde de yer vermek isterseniz Messina Örgü Battaniye farklı renk seçenekleriyle sizi bekliyor. Doğal örgü görünümüyle elde örülmüş gibi duran Messina Örgü Battaniyeyi %100 pamuk içeriğiyle de yumuşacık bir dokunuş sunuyor.

7- Boston Saç Örgü Kırlent

Evinizde örgüyle gelen nostaljik havayı sürdürmek istiyorsanız bir diğer önerimiz örgü kırlentler. Özellikle örgü battaniyelerle birlikte hoş bir görünüm sunan örgü kırlentler kanepelerinizin daha davetkâr görünmesini sağlayacak. Örgü kırlentlerin yatağınıza da çok yakışacağını hatırlatmak isteriz.

8- Mark Heather Unisex Örme Sabahlık 

Soğuk kış günlerinin en zor anı hiç şüphesiz sabah yataktan çıkmanız gereken an. Henüz vücudunuz sıcakken yatağı bırakıp çıkmak zor gelse de sizi yumuşaklığıyla saran bir sabahlık daha iyi hissetmenizi sağlayabilir. Unisex olan bu ürünü evde olduğunuz anlarda üzerinizden çıkarmayacağınıza eminiz.

 

9- Bradford Babet

Sıcacık ayaklar herkesi mutlu eder. Yumuşaklığıyla ayaklarınızı sarıp, adımlarınızı hafifleştiren babetler evde geçirdiğiniz tüm süre boyunca ayaklarınızda olacak. Sıcacık ve yumuşacık adımlar için hemen keşfedin.

10- Finn Herringbone Pijama 

Sıradaki önerimiz beyler için. %100 pamuk yumuşaklığına sahip Finn Herringbone Pijama hoş dokusuyla uykularınıza eşlik ederken zarif görünümüyle sabahları da özenli görünmenizi sağlayacak. Evdeyken konfora önem verenlerden biriyseniz mutlaka bu pijamaya göz atın.



Pin It on Pinterest

Share This