Fibrosoft ürünler size nasıl bir konfor sağlar? - Casual Avenue Blog
2386
post-template-default,single,single-post,postid-2386,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Fibrosoft ürünler size nasıl bir konfor sağlar?

Fibrosoft, fibroluxe, aerospin ve daha fazlası… Ürünlerimizin açıklamalarında gördüğünüz bu teknik terimleri açıklamak için daha önce yazı hazırlamıştık. Bu kez biraz daha detaylı olarak bu teknik terimlerden söz etmek istiyoruz. İlk başlığımız da ürünlerimizde en çok kullandığımız iplik teknolojilerinden biri olan; fibrosoft.

Alıştığınızın ötesinde bir yumuşaklık

Yüksek kaliteli Ege pamuğundan, özel iplik teknolojisiyle üretilen fibrosoft ürünlerin en belirgin özelliği standartların üzerinde ekstra bir yumuşaklık sunmasıdır. Bu yumuşaklığın nedeni Arge ekibimizce özel olarak geliştirilen ve patenti bize ait olan iplik teknolojisini kullanarak üretilen dokuma işlemidir. Bu da, fibrosoft ürünleri tercih ettiğinizde sıradan havlulara göre çok daha yumuşak ürünlerle karşılaşacağınız anlamına geliyor.

Yüksek su çekme özelliği

Genel olarak koleksiyonumuzdaki tüm havlularımızda iddialı olduğumuz konulardan biri; yüksek su çekme özelliğine sahip olmalısıdır. Özel iplik teknolojisi sayesinde daha serbest havlara sahip bir yapıda olan fibrosoft ürünler buna bağlı olarak yüksek su çekme ve hızlı kuruma özelliğine sahiptir. Yüksek su çekme özelliğine sahip bir havlu veya bornozu tercih ettiğinizde kurulanma sırasında farkı kolaylıkla anlayabilirsiniz.

Cildiniz nefes alır

Cilde doğrudan temas eden ürünler olduğundan havlu ve bornoz seçiminin her zaman çok önemli olduğunu söylüyoruz. Duştan sonra sarındığınız havlu ve bornoz sizi kurularken aynı zamanda teninizde hoş bir dokunuş hissi yaratmalıdır. Fibrosoft ürünler yumuşaklıklarının yanı sıra cildin hava almasını sağlayan yapısıyla pürüzsüz ve ferah bir his yaratır.

Dayanıklıdır

Oldukça yumuşak olduğu için seçtiğiniz ancak bir kaç yıkamadan sonra sertleşen havlulardan sıkıldınız mı? Çok sık yıkadığımız havlularda en rahatsız edici özellik yumuşaklığını kaybetmeleridir. Fibrosoft ürünler ilk dokunduğunuz anda yumuşacık dokusuyla farkını ortaya koymakla kalmaz, defalarca kez yıkandıktan sonra bile ilk günkü yumuşaklığını korur. Dayanıklı bir yapıya sahip olan bu ürünleri çok uzun zaman banyonuzda yumuşak dokularıyla muhafaza edebilirsiniz.

Fibrosoft ürünlerimiz

Fibrosoft ürünlerin genel özelliklerinden söz ettik. Peki koleksiyonumuzdaki fibrosoft ürünleri keşfetmeye ne dersiniz?

Size öncelikli önerimiz uzun zamandır koleksiyonumuzda yer alan ve favori ürünlerimizden biri olan Chicago Havlu ve Bornoz. Hacimli görünümü ve hızlı kuruyan yapısıyla dikkat çeken Chicago Koleksiyonunda havlu seçenekleri arasında sizi çok fazla renk alternatifinin de beklediğini belirtelim. Koleksiyonumuza daha sonradan dahil olan Chicago Kapüşonlu Bornoza da göz atmayı ihmal etmeyin. Koleksiyonumuzda çok uzun zamandır yer alan Signature Havlu & Bornoz da ekose detaylarıyla farklı bir tasarım sunuyor.

Serinin en prestijli ürünlerinden biri kabul edilen Key West Havlular, halat nakışıyla estetik görünüme sahip Messina Havlu, yıldızlı deseniyle Star Towel, bir tarafı bukle düz, bir tarafı bez çizgili yapıya sahip Stripe Gauze Havlu, dolgun görünümüyle öne çıkan Terry Striped Havluya göz atabilirsiniz. Koleksiyonumuzun en yenilerinden olmasına rağmen kısa sürede en beğenilen ürünlerimiz arasına giren Slim Ribbed Havlu ve Chevron Havlu da tercih edebileceğiniz fibrosoft ürünler.

 

Fibrosoft tekniğini sadece havlu ve bornozlarda kullanmıyoruz. Banyolarımızın vazgeçilmezi paspaslarda da kullanılan bu teknik sayesinde yumuşacık paspaslar üretiyoruz. Chicago Premium, Diamond, Chevron, Antique, Slim Ribbed ve York Paspaslar ile siz de banyonuzda konforla birleşen doğal bir görünüm yaratabilirsiniz.

Fibrosoft yumuşaklığını ayaklara da taşıdık. %100 Ege pamuğundan üretilen Chicago Terlikler ile her adımınızda yumuşaklığı hissedebilirsiniz.



Pin It on Pinterest

Share This