Fibroluxe bambu ürünleri tercih etmeniz için 8 neden - Casual Avenue Blog
2400
post-template-default,single,single-post,postid-2400,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Fibroluxe bambu ürünleri tercih etmeniz için 8 neden

Daha önceki yazılarımızda ürünlerimizde karşılaştığınız teknik terimlerden söz etmiştik. Bu kez koleksiyonumuzun en çok tercih edilen fibroluxe bambu ürünlerini mercek altına alıyoruz. Uzun lifli Ege pamuğunun yumuşaklığını bambunun sağlıklı yapısıyla birleştiren fibroluxe bambu ürünleri tercih etmeniz içi 8 önemli neden…

1- Yumuşaktır

Herkes havlu seçerken ilk önce dokunup ne kadar yumuşak olduğunu görmek ister. Bambunun bu kadar çok tercih edilmesinin en önemli nedeni yumuşak olmasıdır. Bu kez karşınızda alıştığınızın da ötesinde bir yumuşaklık var. Özel iplik teknolojisiyle birleşince daha da yumuşak bir dokuya sahip olan fibroluxe bambu ipeksi dokunuşu nedeniyle sıklıkla kaşmir veya ipekle karşılaştırılır.

2- Zarif bir görünüme sahiptir

Fibroluxe bambu ürünlerde bambunun doğasından gelen parlaklık ürünün görünümüne yansır. Doğallığının yanı sıra fibroluxe bambu ürünler zarif görünümleriyle de banyonuzda dekoratif bir ürün gibi değerlendirilebilir.

3- Hacimli bir yapıya sahiptir

Pek çok insan için havlu seçimindeki en önemli kriterlerden biri havlunun hacimli, dolgun olmasıdır. Özel iplik teknolojisiyle ürettiğimiz bambu ürünlerimiz bu nedenle daha hacimli bir yapıya sahip olur, konforlu bir kurulanma deneyimi sunar.

4- Yüksek su çekme özelliğine sahiptir

Bir havluyu veya bornozu kaliteli yapan en önemli kriterlerden biri yüksek su çekme özelliğine sahip olmasıdır. Fibroluxe bambu ürünler suyu hızlıca çeker, size de ferahlatıcı duş keyfini bir süre daha yaşamak kalır.

5- Hızlı kurur

Ellerinizi kurulamak için uzandığınız bir havlunun ıslak olması en rahatsız edici şeylerden biridir. Fibroluxe bambu ürünler geliştirdiğimiz özel iplik teknolojisi sayesinde hızlı kuruma özelliğine sahip olarak her defasında kuru bir havluyla karşılaşmanızı sağlar.

6- Antibakteriyeldir

Bambu dendiğinde herkesin aklına gelen ilk tanımlardan biri sağlıklı olmasıdır. Bambu doğal bir lif olduğu için bu tanıma yanlış diyemeyiz. Üstelik hızlı kuruma özelliği sayesinde havlu ve bornozlarınız uzun süre ıslak kalmayacağından bakteri oluşumuna engel olur. Bambu, en hassas cilde sahip kişiler için bile ideal bir kullanım sunar.

7- Çevre dostudur

Fibroluxe ürünler doğal ve ekolojiktir. Kimyasal madde içermeyen ve doğal bir lif olan bambu ürünleri tercih ederek sadece kendiniz için değil, çevre için de olumlu bir seçim yapmış olursunuz.

8- Dayanıklıdır

Kimse yumuşak dokusu için aldığı bir ürünü ikinci yıkamadan sonra bambaşka bir formda görmek istemez. Fibroluxe bambu ürünler defalarca kez yıkandıktan sonra bile ilk günkü yumuşaklığını ve parlaklığını korur. Bu nedenle fibroluxe bambu ürünleri gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Valencia Havlu ve Bornozu keşfedin!

Fibroluxe bambu ürünlerin öne çıkan tüm bu özelliklerinden söz ettikten sonra sırada size önerimiz var. Pastel renk alternatiflerine sahip Valencia Havlu ve Bornoza banyonuzda yer açabilir, saydığımız tüm özellikleri siz de deneyimleyebilirsiniz. Eğer isterseniz Valencia Havlu ve Bornozdan oluşan seti de tercih ederek bu eşsiz deneyimi arttırabilirsiniz.

 



Pin It on Pinterest

Share This