Evlerde sonbahar esintisi! - Casual Avenue Blog
1632
post-template-default,single,single-post,postid-1632,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Evlerde sonbahar esintisi!

Mevsimler değişirken sadece günlük kıyafetlerimiz veya planladığımız aktiviteler değil, evimizin de dekorasyonu değişir. Yazın canlı renkleri ve incecik kumaşları yerini daha katmanlı kumaşlara, daha doğal renk tonlarına bırakır. Güneşli günleri ardımızda bıraktığımız, soğuk bir kışa hazırlandığımız bu sonbahar günlerinde evinizde biraz değişiklik yapmaya ve mevsimin romantik havasına kapılırken aynı zamanda daha sıcak ve konforlu bir ev yaratmaya ne dersiniz?

İşte Casual Avenue koleksiyonlarından sizin için seçtiğimiz ve bu sonbaharı evinizde daha keyifli geçirmenizi sağlayacak ürünlerimiz…

Değişime yatak odanızdan başlayın!

yatakodasi
Kullanıldıkları yerlere sıcak ve samimi bir hava katması nedeniyle sonbahara ve kışa en çok yakışan desenlerden biridir ekose. Biz de yatak odasındaki değişim önerilerimize bu enerji veren desen ile başlamayı tercih ettik. Casual Avenue Nevresim Koleksiyonlarında kısa bir zaman önce yer almaya başlayan Bradley Nevresim Takımı ve Quincy Nevresim Takımı yağmurlu sonbahar sabahlarına mutluluk katacak. Dekorasyonda vintage öğelerden vazgeçemeyenlerdenseniz Firenze Barok Nevresim Seti ile yaprakları yatağınıza taşıyabilirsiniz. Dekorasyonda doğadan gelen renkleri kullanmayı sevenler içinse Hampton Keten Nevresim Seti güzel bir seçim olacaktır. Nevresim takımının yanı sıra pek çok farklı nevresim setinizle kullanabileceğiniz Hampton Yatak Örtüleri de yataklarınızın daha düzenli görünmesini sağlayacak. Pek çok farklı renk alternatifinin bulunduğu yatak örtüsünden odanıza uygun renkleri seçmek size kalmış!

Kanepeler renklensin, sıcacık bir sonbahar geçsin!

kanepelerrenklensin
Hiç şüphesiz artan yağmurlar ve serin havalar evde daha fazla zaman geçirmenize neden olacak. Elinizde kahveniz kanepenizde otururken üzerinize alacağınız, sıcak görünümleriyle her an elinizin altında bulunacak battaniyelere salonlarınızda yer açın! İster bu battaniyeleri kanepelerinizde örtü olarak kullanın, isterseniz hasır sepetlerde soğuk akşamlar için bekletin! Örgünün yumuşacık dokunuşunu sevenler için Boston Saç Örgü Battaniye, Springfield Örgü Battaniye ve Bradford Örgü Battaniye uygun bir seçim olacaktır. Zikzak desenleri ve parlak renkleriyle kanepeleri renklendirecek Chevron Örgü Battaniyeleri Chevron Kırlentler ile kombinleyerek canlı bir görünüm yakalamanız mümkün.

Örgü battaniyelerinize uygun bir kırlent arıyorsanız Boston Saç Örgü Kırlentler arasından kanepenize uygun bir renk seçebilirsiniz. Düz desenler yerine hareketli bir tercih yapmak isteyenler Signature Flanel Kırlenti veya Rhode Island Çizgili Kırlenti inceleyebilirler.

Banyolarda yenilik!

banyo
Hazır evinizde bir değişiklik yapmaya karar vermişken banyolara unutmak olmaz. Uzun zamandır havlularınızı yenilemiyor, yıpranmış bornozunuzu değiştirmiyorsanız şimdi yenilenme zamanı! Standart pamuklu bornozlara göre daha yumuşak bir dokuya sahip olan Hydrocotton özelliğini banyolara taşıyan Chicago Bornoz ile duş keyfinizi tamamlayabilirsiniz. Kol ve yakasındaki keten detaylarıyla zarif bir görünüme sahip olan Hampton Bornozlara da göz atmadan geçmeyin! Hampton Bornozları Hampton Havlular ile kombinleyerek banyolarınızda hoş bir uyum yakalayabilirsiniz. Banyolarında pastel renkleri tercih edenler Downtown Havlular ve Chicago Havluları inceleyebilirler. Yüksek su emiciliğine sahip havlular hem size kendinizi iyi hissettirecek, hem de banyo keyfinize konfor katacak. Elbette banyo dekorasyonunun olmazsa olmazı paspasları da unutmadık! Ayaklarınızın altındaki yumuşacık dokunuş için Chester Paspas ve Brighton Paspası mutlaka deneyin!

Evdeki rahatlık

evgiyimi
Evinizdeki değişikliklerin yanı kendiniz için de bir güzellik yapmaya ne dersiniz? Kırmızı ekose pantolon ve gri sweatshirt kombinasyonuyla oluşturulan Eve Flanel Pantolon ve Sweatshirt bu sonbaharda bayanların vazgeçilmezi olacak! Sabahları kahvaltı masasına pijamasıyla oturmaktan vazgeçemeyenler beyler ise Edward Flanel Sabahlık ile kendilerini iyi hissedecekleri bir görünüm yakalayabilirler. Elbette ev kıyafetlerinizin altında ayaklarınızı sıcacık tutmaya hazır, yumuşacık Pittsburgh Terlikleri de sepete atmayı unutmayın!

Sonbahar temasına uygun ürünlerimiz için sitemizi ziyaret edin!



Pin It on Pinterest

Share This