Casual Avenue Havlularını Seçmeniz İçin 10 Neden - Casual Avenue Blog
2448
post-template-default,single,single-post,postid-2448,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Casual Avenue Havlularını Seçmeniz İçin 10 Neden

Zarif tasarımlarıyla, alıştığınız havlulardan farkını kolaylıkla anlayacağınız üstün özellikleriyle havlu ve bornozlarımızı tercih etmeniz için pek çok neden bulunuyor. Bu yazımızda öne çıkan 10 nedene yer verdik.

Özel iplik teknolojileriyle üretilmiştir

Üstün özelliklere sahip havlu ve bornozlar üretmek için devamlı çalışan ARGE ekibimiz geliştirdiği özel iplik teknolojileriyle dünyanın en yumuşak havlularını üretmemizi sağlıyor. Fibrosoft, fibrotint, aerospin, TENCELTM Modal, TENCELTM Lyocell, Fibroluxe Bambu gibi farklı iplik teknolojilerini kullanarak doğal içeriklere sahip, alıştığınız havlulardan daha yumuşak ve yüksek su çekme özelliğine sahip havlu ve bornozlar üretiyoruz. Bu teknolojiler havlularımızın öne çıkan özelliklerinde etkili olurken, değişen beklentilere ve ihtiyaçlara yönelik müşterimize en uygun havluyu sunmamızı sağlıyor. Patenti markamıza ait olan özel iplik teknolojilerimizle ilgili daha fazla bilgi almak isterseniz bu teknik tanımları açıkladığımız iki blog yazımıza göz atmanızı öneririz.

Ürünlerimizdeki teknik terimler ve anlamları 

Ürünlerimizdeki teknik terimler ve anlamları 

Sıradan havlulardan daha yumuşaktır

Havlu seçerken herkesin öncelikle dikkat ettiği şey yumuşaklıktır. Biz dünyanın en yumuşak havlularını ürettiğimizi söyleyecek kadar ürünlerimize güveniyor, sizi de bu sıra dışı yumuşaklıkla tanışmaya davet ediyoruz.

Yıkandıkça yumuşaklığını ve renklerini korur

Havlu seçimi yaparken yumuşaklığın en önemli kriterlerden biri olduğunu söyledik. Burada önemli bir diğer konu da havluların yumuşaklığını uzun süre korumasıdır. Yumuşak dokusunu beğenip aldığınız bir havluyu bir kaç yıkamadan sonra önce paspas, sonra daha da sertleştiğinde yer bezi olarak kullanmaktan sıkıldıysanız doğru yerdesin. Casual Avenue koleksiyonlarındaki havlular yumuşaklığını defalarca kez yıkandıktan sonra bile korur, size her zaman ilk günkü kadar yumuşacık bir dokunuş hissi sağlar. Üstelik yıkandıkça renkleri solmaz, parlaklığını kaybetmez. Bu nedenle koleksiyonumuzdan seçtiğiniz her havlu günlük kullanım için uygundur.

Yüksek su emicidir

Daha önceki “Havlu alırken dikkat etmeniz gerekenler” gibi yazılarımızda da belirttiğimiz gibi havlu seçerken bir diğer önemli kriter de havluların yüksek su emici özelliğine sahip olmalarıdır. Havlu, suyla temas ettiğinde emerek hapsetmelidir. Doğal ham madde kullanımı, üretim aşamasında boya işlemlerinin bu konuya özen gösterilerek yapılması ortaya emicilik, yumuşaklık ve dayanıklılık arasında mükemmel bir denge kuran havlular çıkarmaktadır.

Doğaldır

Teninize doğrudan temas eden her ürün doğal olmalıdır. Biz havlularımızı üretirken yüksek kaliteli Ege pamuğu, bambu, modal gibi doğal materyalleri tercih ediyoruz. Sağlığa zararlı olabilecek kimyasalların en aza indirgendiği doğal ham maddeler teniniz için en sağlıklı seçimdir.

Dolgundur

Çoğu zaman bir havluda aranan bir başka özellik de havlunun dolgun olmasıdır. Eminiz, pufidik bir havluya dokunmak herkesin hoşuna gider. 🙂 Aynı zamanda dolgun görünüme sahip bir havlu konforlu bir kurulanma deneyimi sunar.

Çevre dostudur

Casual Avenue olarak doğal olanı sunmak, ürünlerimize doğallığı yansıtmak konusunda oldukça hassas davranıyoruz. Siz de kimyasal madde içermeyen ve doğal bir liften özel işlemlerle üretitiğimiz havluları seçererek çevre için de olumlu bir seçim yapmış olursunuz.

Uygun fiyatlıdır

Alışveriş yaparken karar aşamasında ürünü beğenmek kadar bir diğer önemli etken de ürünün fiyatıdır. Elbette ki her ürünün bir ederi olduğu gibi, piyasada her zaman seçtiğiniz bir ürünün daha ucuzunu bulmak mümkündür. Ancak burada unutmamanız gereken şey; seçtiğiniz ürünün özelliklerinden emin olmak ve ne kadar uzun bir süre kullanacağınızı planlamaktır. Havlu seçiminizi yaparken “Ucuz her zaman pahalıdır” sözünü hatırlamakta yarar var. Çok ucuz olduğunu düşünerek bir havluyu bir kaç yıkamadan sonra sertleştiği veya deforme olduğu için kullanamayarak yenisini alacaksanız size çok daha pahalıya mal olacaktır. Her gün defalarca kez kullandığınız havlularınızı seçerken kaliteye önem vermeniz, o ürünü daha uzun süre kullanacağınız anlamına gelir.

Dünyanın her yerindeyiz!

Denizli’de üretim yapıyor, havlu ve bornozlarımızı dünyanın dört bir yanına gönderiyoruz. Kurulduğumuz ilk günden beri Maison & Objet, Ambiente, Heimtextil gibi dünyanın en prestijli fuarlarında ürünlerimizi sergiliyor, önemli metropollerdeki satış noktalarımızla havlularımızı dünyanın farklı ülkelerinden insanlarla buluşturuyoruz! Türkiye’deki tek mağazamız ise İstanbul’daki addresistanbul Ev Dekorasyon Merkezi’nde yer alıyor.

Mutlu bir alışveriş deneyimi yaşarsınız

Alışveriş sadece kaliteli bir ürünü seçmekle bitmez. Bizim için üretim aşamasıyla başlayan serüvenimiz ürünümüzü müşterimize teslim ettiğimiz anda bitmiyor. Müşterilerimize onları ve sevdiklerini mutlu edecek, konforlarını önemseyen, sağlıklarını özen gösteren ürünler tasarlıyor ve üretiyoruz. Müşterilerimizin keyifli bir alışveriş deneyimi yaşamalarını önemsiyor, ihtiyaç duydukları her anda yanlarında olmak istiyoruz. En ufak bir sorunda bile web sitemizdeki canlı destek hattından veya müşteri hizmetlerimizden bize ulaşabilirsiniz.



Pin It on Pinterest

Share This