Banyonuzda modal konforuna yer açın! - Casual Avenue Blog
2331
post-template-default,single,single-post,postid-2331,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Banyonuzda modal konforuna yer açın!

Daha önceki yazılarımızda havlu seçerken dikkat etmeniz gereken temel özelliklerden söz etmiştik. Dikkat edilmesi gereken başlıca konulardan biri de seçtiğiniz havlunun doğal liflerden üretilmiş olmasıdır. Sentetik elyaflar yerine doğal içeriğe sahip ürünleri seçerek cildinize özen göstermenin yanı sıra banyo keyfinizi daha konforlu bir hâle dönüştürebilirsiniz. Pamuk, keten, bambu kadar çok adı bilinmese de modal da kayın ağacından elde edilen doğal liflerden biridir. Yıpranmaya karşı oldukça dayanıklı olan modal ürünlerin daha pek çok avantajı bulunuyor. Bu yazımızda modal ürünlerin öne çıkan özelliklerinden söz edeceğiz.

Kullanım alanlarına göre pamuk, penye, polyester, keten gibi farklı özelliklere sahip liflerle karıştırılarak kullanılan modal ürünler sahip olduğu doğal beyazlık sayesinde ağartma gibi işlemler gerektirmez. Oldukça yumuşak bir dokuya sahip modal ürünler aynı zamanda parlak bir görünümüyle dikkat çeker. Modal bir havluyu banyolar için benzersiz bir seçim yapan en önemli özelliği ise mükemmel bir nem transferine sahip olmasıdır. Sıcak ve nemli iklimlerde bile rahatlıkla kullanılabilen modal havlular rutubete dayanıklı olduğu için her kurulanmak istediğinizde size konforlu bir kullanım sunar. Uzun süre ıslak kalmayan havlular bu nedenle bakteri üretmez, yaz ayları için sağlıklı bir tercih olarak öne çıkar. Vücuda hava aldıran yapısı sayesinde giyim sektöründe de tercih edilen modal ürünler uzun süreli kullanımdan sonra bile yumuşaklığını ve renklerini kaybetmez, oldukça dayanıklıdır.

Siz de banyonuzda modalın doğallığına yer açmak isterseniz havlu koleksiyonumuz arasında yer alan Alston Havluyu inceleyebilirsiniz. Havlu üretiminde yumuşaklık, doğallık, dayanıklılık gibi özellikleriyle öne çıkan pamuk ile birleştirilerek üretilen Alston Havlu zarif tasarımıyla da banyonuzun görünümüne şıklık katacak. Özellikle sade tasarımları beğenenlere hitap eden Alston Havlu farklı renk ve ebat seçenekleriyle size konforu sunmaya hazır.



Pin It on Pinterest

Share This