Hayalinizdeki evi yaratmak için uygulayabileceğiniz 10 Kendin Yap Projesi - Casual Avenue Blog
1438
post-template-default,single,single-post,postid-1438,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Hayalinizdeki evi yaratmak için uygulayabileceğiniz 10 Kendin Yap Projesi

Evimiz için ihtiyaç duyduğumuz mobilyaları veya dekorasyon ürünlerini satın alırken tabi ki kendi zevkimize uygun, kişiliğimizi yansıtan ürünleri tercih ediyoruz. Ürünler arasında gezinirken, hayalimizde çizdiğimiz o resme en uygun ürünü arıyoruz. Çoğu zaman aradığımızı bulamadan, aklımızdakine en yakın ürünü alıp eve dönüyoruz.

Yurtdışında ‘Do It Yourself’ kısaca ‘DIY’ olarak tanımlanan, ülkemizde Kendin Yap Projeleri adıyla kullanılan dizayn projelerinin, son zamanlarda bu kadar revaçta olmasının sebebi belki de alışveriş sırasında yaşadığımız bu minik hayal kırıklıklarıdır. En çok vakit geçirdiğimiz evimizi daha çok kişiselleştirmek ve dilediğimizce güzelleştirmek istiyoruz ve bunun en keyifli ve yaratıcı yolunu da artık keşfetmiş bulunuyoruz.

Projelerinizde bizim de katkımız olsun istedik ve sizler için Pinterest’ten eskileri yenileme ve el yapımı örneklerinden beğendiklerimizi seçtik, umarız beğenirsiniz.

Biraz zorlu bir başlangıç gibi gelebilir ama biraz yardım, biraz özveriyle sizin de bu kadar şık bir orta sehpanız olabilir. ‘Ben yaptım’ demenin keyfi de cabası. Detaylı bilgi 100Things2Do.blogspot.ca adresinde!

1

Peki kavanozlarınızı ışık saçan bir güzelliğe dönüştürmeye ne dersiniz? İşin elektrik kısmını bir uzmana bırakın ama geri kalan her şey sizin eseriniz olsun… Nasıl yapacağım diyorsanız sizi şöyle alalım.

2

Bir tahta parçası, birkaç kavanoz, musluk kelepçeleri ve sizin hayal gücünüz… Ve karşınızda banyonuzu derleyip toplayan, çok havalı minik bir depolama alanı… Bu projenin detayları için tıklayın.

3

Dört parça tahtayı birleştirerek yaratacağınız bu çerçeve belki de banyonuzdaki boş alanları değerlendirmenin en güzel yolu. Daha fazlası için bloglovin.com adresini ziyaret etmenizi öneririz.

4

Atılmayı bekleyen dolap kapaklarından evinizin girişine küçük bir askılık veya mutfağınıza fincanlarınız için askılı bir raf sistemi yapabilirsiniz. Ya da belki, üzerine sizi okudukça mutlu eden sevdiğiniz bir cümleyi yazarak, duvarlarınızı süsleyebilirsiniz. “Bu proje tam bana göre” diyenler myrepurposedlife.com adresine göz atmalı.

5

Yine bir palet mucizesi! Sadece 2 palet kullanarak, balkonunuz veya bahçeniz için doğal görünümlü, şirin bir oturma köşesi yaratabilirsiniz. Detaylar livedan330.com‘da!

6

Eskimiş, sıradan, atılmayı bekleyen bir merdiven, biraz boya, dal parçaları ve ışıkla evin en göz alıcı objesi haline gelebiliyor. Daha fazla bilgi için tıklayın.

7

Ailenizle bir arada yemek yediğiniz keyifli anlara ev sahipliği yapacak olan bu modern görünümlü piknik masasının yapımı için belki biraz uğraşmak gerekebilir ama değer değil mi? Siz de böyle düşünüyorsanız honeybearlane.com‘u ziyaret edin!

8

Ve işte örneklerine sıkça rastlanan, yalın ve doğal bir kendin yap projesi. Paletlerden veya evdeki eskimiş mobilyalardan temin edebileceğiniz 2 tahta parçası ve üzerine basit hatlarla çizildiğinde bile çok sevimli gözüken bir papatya… Siz de duvarlarınızı renklendirmek istiyorsanız diyandcraftsideas.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

9

Son olarak sizler için limon sandıklarından yapılan birkaç örnek proje seçtik. Neredeye evin her yerinde depolama alanı olarak kullanabileceğiniz bu sandıklarla harikalar yaratmak sizin elinizde. İlk görseldeki proje için buraya, ikinci proje için buraya tıklayın.

222

 

Unutmayın, hayalinizdeki, sizin ruhunuzu yansıtan evi yaratmak ve onu güzelleştirmek tamamen sizin elinizde…



Pin It on Pinterest

Share This