Yatak odanızı dekore ederken işinize yarayacak bilgiler - Casual Avenue Blog
1244
post-template-default,single,single-post,postid-1244,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Yatak odanızı dekore ederken işinize yarayacak bilgiler

Yalın ve minimal
Yalın ve minimal dekore edilen yatak odaları, size sürekli ‘Şöyle bir-iki dakika uzanayım’ hissi yaratan odalardır. Bu tarz bir dekorasyon için gözlerinizi yormayan hafif, doğal bir ışığa sahip aydınlatmayı tercih edin.

Renk katmanlı dekorasyon
Düz beyaz bir yatak, boş bir tuval gibidir. Örneğin, 2 farklı renkte yastık veya yatak örtüsü ekleyerek renk katmanları oluşturabilir ve bu boş tuvali harika bir resme çevirebilirsiniz. Dekoratif yastıklar yatağınızda farklı renk katmanları yaratmanın ve yatakları daha konforlu göstermenin en kolay yolu. Odanızın renklerini bir düşünün ve size uygun olan renklerde bir dekoratif yastık seçerek işe başlayın.

Odanızla objeler arasındaki ahenk
Birbiriyle uyumlu nesneler ve objeler kullanarak odadaki her şeyi birbiriyle bağlantılı hale getirin. Odanızın renginden, nevresim takımına, yer döşemesinden, mobilyalara, aydınlatmadan, süs eşyalarına kadar her şeyi benzer tonlarda ve tarzlarda tercih edin.

Mavinin değişik tonları
Sade, tatsız bir odayı hayata döndürmenin yolu, aynı rengin farklı tonlarını kullanarak odayı aydınlatmaktır. Örneğin, soluk bir odada duran ekose bir battaniye çok güçlü bir etki yaratabilir. Canlı bir oda için, odanızın dekorasyonunda mavinin tonlarını kullanın.

oxford

Kadınsı cazibe
Ekoseler ve çiçeklerle birlikte, fırfır, kurdeleler, fiyonklar, yumuşak tonlar ve neşeli çıkartmalarla kadın cazibesiyle kuşatılmış bir oda yaratabilirsiniz. Her dönem moda olan ve yatak odalarına hoş bir enerji katan ekose desenleri denemek isterseniz Oxford ve Kingston Nevresim Setlerinden birini tercih edebilirsiniz.

Duvarınızdaki sanat
Sevdiğiniz büyük bir tabloyu yatak odanıza asın ve çevresine birkaç tane daha küçük tablo yerleştirin, odanızın ne denli hareketlendiğini hemen göreceksiniz.

Toscana detay1

Nakışlı dokunuşlar
Yatak odanızdaki nevresim takımları, dekoratif yastıklar ve pike gibi kumaş objelerin nakışlı olanlarını tercih ederek, odanızda geleneksel ve samimi bir hava yaratabilirsiniz. Eğer siz de nakışlı bir nevresim takımı arıyorsanız Toscana ve Siena Bambu Nevresim Setlerini incelemelisiniz.

Siena detay3

Deniz tutkunu
Deniz tutkunlarındaysanız, koyu mavi ve beyaz tonların hakim olduğu bir oda yaratın ve içini tekne figürü, çapa, halat, deniz kabukları gibi objelerle hareketlendirin. Odanıza her girdiğinizde burnunuza deniz kokusunun geleceğine eminiz. Doğal görünümden vazgeçmeden farklılık yaratmak isteyenler için deniz esintisini yatak odalarına taşıyan Messina Nevresim Seti ile temanızı oluşturmaya başlayabilirsiniz.

Messina detay3



Pin It on Pinterest

Share This