Yaşam rengi olarak griyi seçenlere özel alternatifler - Casual Avenue Blog
2323
post-template-default,single,single-post,postid-2323,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Yaşam rengi olarak griyi seçenlere özel alternatifler

Siyah ve beyazın karışımıyla elde edilen gri renk son zamanlarda özellikle de modern dekorasyonu tercih edenlerin vazgeçilmezlerinden biri haline dönüştü. Gri ve tonlarının dengeleyici etkisi özellikle yaşam alanlarında sakinlik ve dinginlik arayanların tercihi. Siz de yatak odanızı veya salonunuzu dekore ederken gri ve tonlarıyla oynamayı, farklı şekillerde kullanmayı seviyorsanız bu yazımızda size tekstil ürünleriyle nasıl destekleyebileceğinizi anlatacağız.

Gri duvarları bütünleyen tekstil ürünleri

Gri son zamanlarda duvar rengi olarak da sıkça karşımıza çıkıyor. Salonunuzu veya yatak odanızı griye boyamaya karar verdiniz. Gözü yormayacak bir dekorasyon oluşturmayı planlıyorsanız tekstil ürünlerinde de duvarda kullandığınız renkten farklı olarak geçişli tonları tercih edebilirsiniz. Bu, hem odayı boğucu olmaktan kurtaracak hem de bir bütünlük yaratmanızı sağlayacak. Örneğin yatak odanızda modern bir görünüm yakalamak için griyi tercih ettiniz, sıra geldi yatak odasının başrol oyuncusu yatağınız için nevresim seçmeye. Çiçekli veya ekose desenler yerine sadeliği tercih ediyorsanız gri ve beyaz tonlarının bir arada kullanıldığı, sadece bir parçanın çizgili gibi basit bir desene sahip olduğu nevresim takımları seçebilirsiniz. Eğer aklımdaki tam olarak böyle bir şey diyorsanız Alley Striped Nevresim Takımına göz atmaya ne dersiniz? Özellikle sıcak yaz günlerinde keten ürünleri kullanmayı sevenlerdenseniz Punto Keten Nevresim Takımını da incelemek isteyebileceğinizi düşünüyoruz.

Zikzak çizgilerle hareketlendirilmiş Lines Pike Örtü , Fresno Pike Örtü , çarşaf, yastık kılıfı ve pike örtüden oluşan Texture Pike Örtü Seti de gri renk alternatifleriyle yataklarınızı süsleyebilecek diğer önerilerimiz arasında yer alıyor.

Banyolarda gri bütünlük

Havlunun işlevsel kullanımının yanı sıra dekoratif bir ürüne dönüştüğünü son zamanlarda sıklıkla görüyoruz. Gri rengi yatak odanız yerine banyolarınızda kullanmayı seçiyorsanız havlu ve bornozlarınızı seçerken gri renkleri seçebilir, böylelikle banyonuzda da bütünlük yakalayabilirsiniz. Gri Casual Avenue olarak bizim de en sevdiğimiz renkler arasında yer alıyor. Bu nedenle pek çok havlu çeşidimizde bu renk alternatifine yer veriyoruz. Geliştirdiğimiz farklı teknolojiler ile üretsek de önceliğimiz hep doğal lifleri seçmek ve konforlu bir kullanım sunmak oluyor. Yüksek su emiciliğe ve ekstra yumuşaklığa sahip havlu seçeneklerimizin gri renk alternatiflerine göz atmak isterseniz sizi şöyle alalım. Düz renkler yerine biraz daha hareketli bir görünüm yakalamak istiyorsanız özellikle Damask , Grade ve Chevron Yarn Dyed havlu modellerimizi incelemenizi öneririz.

Yine bornozlarda ve paspaslarda sıklıkla gri renk altermatiflerine sahip ürünlerimiz bulunuyor. Paspaslar arasında da özellikle Frida El Yapımı Paspas  doğal içeriğini eşsiz biçimde yansıttığı doğal görünümüyle de favori ürünlerimizden biri. Standart paspaslara göre çok daha yumuşak olan Chicago Premium Paspas ve Alicia El Yapımı Paspas da banyonuz da size ihtiyacınız olan konforu sunmaya hazır! Tüm paspas modellerimizi görmek için tıklayın!

Banyo setlerine ne dersiniz?

Tek tek havlu ve paspasları seçmekle uğraşmak istemiyorsanız size özel kombinlediğimiz banyo setleri ile banyonuzun havasını bir anda değiştirebilirsiniz. İçinde farklı ebatlarda havlu ve paspasların yer aldığı banyo setleri arasında düz renklerden seçimler yapabileceğiniz gibi çizgili desene sahip Newport  , keten detaylarla süslenmiş Hampton  banyo setini de seçebilirsiniz. Organik ürünler tercih edenlerdenseniz Stripe Gauze Havlu & Lane Organik Paspas Banyo Seti  aradığınız ürün olabilir. Tüm banyo setlerini görmek için tıklayın.

Griyi çarpıcı renklerle kombinlemekten çekinmeyin

Griyi duvar veya mobilyalarınız gibi büyük alanlarda kullandıysanız ve ortamı biraz renklendirmek istiyorsanız turkuaz, marsala, turuncu, hardal, sarı gibi çarpıcı renklere yer vererek yaşam alanlarınızı canlandırabilirsiniz. Minimalist anlayışı bozmadan devam etmek isteyenlerdenseniz beyaz, krem gibi açık renklerde griyle hoş bir etki yaratacak, size dingin bir alan sağlayacaktır.

Renkli aksesuarlar da tercih edebilirsiniz

Duvarlarınıza asacağınız tablolar, kanepelerinizin ve yataklarınızın görünümünü zenginleştireceğiniz kırlentler, farklı renklerdeki saksılarda kullanacağınız bitkiler… Modern görünümü bozmadan ekleyebileceğiniz her renkli dokunuş kullandığınız gri rengin etkisini arttıracaktır.



Pin It on Pinterest

Share This