Ferah bir yaz dekorasyonu ile evinizi canlandırın - Casual Avenue Blog
1165
post-template-default,single,single-post,postid-1165,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Ferah bir yaz dekorasyonu ile evinizi canlandırın

Bu yıl yaz biraz gecikmeli olarak gelse de nihayet güneş yüzünü gösterdi. Güneşin parlaklığı, doğanın canlanan renkleriyle birlikte siz de yazın enerjisini evlerinize taşımaya ne dersiniz? İşte evinizi daha ferah kılabileceğiniz basit öneriler…

Canlı renkleri evinize taşıyın
Kışın kullandığınız koyu renkli ürünleri bir süreliğine kaldırıp canlı renklere evinizde yer açmaya ne dersiniz? Sarı, mavi, yeşil gibi parlak renkleri seçerek evinizde sıcak bir görünüm yaratabilir veya denizin ferahlığını evinize taşımak için mavi-beyaz renkleri tercih edebilirsiniz. Yeşil su tonlarının da evinizi aydınlatarak taze bir hava yaratacağını unutmayın.

Elveda kalın perdeler, halılar…
Kışın evinizin görünümünü daha sıcak bir hale getirmek için kullandığınız kalın kumaşları kaldırma zamanı. Kadife perdeler, kanepelerinizdeki örgü battaniyeler, kalın halıları kaldırıp hafif kumaşları ve yaz desenlerini tercih etmelisiniz.

Eğer gün ışığından rahatsız değilseniz koyu renkteki perdelerinizi kaldırarak işe başlayın, onun yerine renkli fon perdeler, ince tüller kullanabilirsiniz. Biraz gün ışığından kimseye zarar gelmez değil mi?
Büyük halılar yerine kanepeleriniz ve perdelerinizle uyumlu renkli kilimleri kullanmak da odanızın görünümünü değiştirecektir. Kanepelerinizi renklendirecek renkli ve hareketli kırlentler arıyorsanız Chevron Baskılı Kırlentler canlı renk alternatifleriyle tam size göre!

chevron

Bambu mobilyalar, salıncaklar…
Yazın ihtiyaç duyulan hafiflik duygusu elbette mobilyalara da yansıyor. Eğer bu konuda alışveriş için ayırdığınız bütçeniz varsa bambu sandalyeler ve masalar ile balkonlarınızda şık ve konforlu bir alan yaratabilirsiniz. Aynı zamanda yazlık evlerin vazgeçilmezi olan ahşap salıncaklar artık sadece bahçelerde değil, balkonlar veya bahçeye açılan yatak odalarında da kullanılıyor. Eğlenceli bir görünüm yakalamak ve birazcık kendinizi şımartmak için evinizde bu tür değişiklikler yapabilirsiniz.

Hafif ve dökümlü kumaşlar
Yaz geceleri sıcağın etkisiyle uyumak daha zor olabilir. Bu nedenle yatak odalarında huzurlu bir uyku için açık renkleri tercih etmelisiniz. Dikkat etmeniz gereken bir diğer önemli konu da seçtiğiniz tekstil ürünleridir. Nevresim takımlarında ve yatak örtülerinde hafif ve dökümlü kumaşlardan üretilmiş, doğal ürünleri seçerek işe başlayın. Keten gibi hava alan kumaşlar, nemi hapseden pamuklu ürünler ile sıcağı daha az hissedebilirsiniz.

siena

Yatak odasında marine etkisi yaratmak isteyenler, Messina Marine Nevresim Seti ile yataklarında da bu temayı sürdürebilirler. Ketenin hafifliğinden vazgeçmeyenlere Hampton Keten Nevresim Setini, yaz desenlerini yataklarına taşımak isteyenlere Portofino Şal Desen Nevresim Setini öneriyoruz. Beyazın ferahlığı ve bambunun yumuşaklığını bir araya getiren Siena Bambu Nevresim Seti ve nakış detaylarıyla zarif bir görünüme sahip Toscana Çerveve Nakışlı Nevresim Seti ise odalarında aydınlık bir etki yaratmak isteyenler için eşsiz bir seçenek.

Birmingham

Hem hoş dokunuşuyla üzerinize örtebileceğiniz hem de yatak örtüsü olarak kullanabileceğiniz yazın vazgeçilmezi pike örtüler için koleksiyonumuzdaki Edinburgh Kareli Pike Örtü, Fresno Pike Örtü ve Birmingham Balıksırtı Pike Örtüyü mutlaka inceleyin.

Pikenin hafifliği banyolarda da kendine yer buluyor. Ferahlatıcı banyo keyfini tamamlamak için Long Island Bornozu hemen alışveriş listenize ekleyin.

Canlı bitkiler, doğal aksesuarlar
Yazın en güzel yanı hiç şüphesiz doğanın uyanması ve bize armağanı olan renkli çiçekler… Çiçekleri evinizin her köşesinde değerlendirebilirsiniz. Küçük bir vazoya konmuş renkli kır çiçekleri kahve sehpanızın görünümünü baştan aşağı değiştirecektir. Aynı zamanda balkonlarınızı da canlı bitkilerle farklı bir görünüme kavuşturabilirsiniz.

Deniz kabukları, sahilden toplanan taşlar, fenerler, deniz temasını oluşturabileceğiniz mavi tonlardaki aksesuarlar, renkli mumlar… Doğal görünümü bozmayacak aksesuarları tercih ederek yaşam alanlarınıza farklı bir hava katabilirsiniz.

yaz-dekoratif



Pin It on Pinterest

Share This