Evinizi kışa hazırlayın - Casual Avenue Blog
1290
post-template-default,single,single-post,postid-1290,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Evinizi kışa hazırlayın

Dışarıdaki hava soğuduğunda evinize sıcaklık getirmenin vakti gelmiştir. Kış aylarında daha fazla zaman geçirdiğiniz evinizi daha samimi ve sıcak bir görünüme ulaştırmak için ipuçlarımıza göz atabilirsiniz.

Renklerle Neşelenin 
Kış ayının kasvetinden, neşeli renkleri kullanarak kaçınabilirsiniz. Açık renkli bir battaniye veya cesur bir desene sahip kırlent ile mobilyaların boş kalmış gibi gözüken kısımlarını hareketlendirip, canlandırabilirsiniz. Parlak renkli ürünler hem yaz hem de kış için kullanılabilir olduğundan, dolaplarda eskimek yerine evinizi renklendirme görevini üstlenmeye devam edebilirler. Kanepelerinde enerjik bir görünüm arayanlar için farklı renk alternatifleriyle Chevron Kırlentler iyi bir seçim olacaktır. Kış ruhuna uygun, sıcacık bir görünüm arayanları ise Boston ve Bradford Örgü Kırlentleri keşfetmeye davet ediyoruz.

Güneşli Evler
Kış aylarında günler kısalır, hava çabucak kararır. Bu gibi günlerde güneşin doğal ışığından çokça faydalanabilmek mümkün. Pencereden gelen ışığı, eve yansıtabileceği bir duvara asılacak olan büyük bir ayna, eve gelen ışığı büyük bir oranda arttıracaktır. Üstelik aynanın çerçevesini çarpıcı bir renge boyayarak, şık ve dekoratif bir görünüm elde edebilirsiniz.

Pencere Dekorasyonu
Kış aylarına hakim olan karamsar havayı, neşeli ve parlak renklere sahip perdelerle, evinizin dışında tutmayı başarabilirsiniz. Koyu renkli perdelerden kaçınırken, desenli perdelerle evinizi hareketlendirebileceğinizi unutmayın.

 

Katmanların Mevsimi 
Tıpkı kış modası gibi, kış dekorasyonu da katmanlarla ilgilidir. Koltuklarınızı, kanepelerinizi koltuk kılıflarıyla kaplayarak veya üzerilerine kumaşlar örterek odalarınıza şıklık katabilirsiniz. Üzerilerinde örtüler, kumaşlar olan oturma grupları, bulundukları ortama sıcaklık ve stil katar. Üstelik misafir ziyaretleri, aile toplanmaları sonrası yıkanmaları ve temizliği oldukça kolaydır. Yazın başında kaldırdığınız kadife gibi kalın örtülerin ve örgü desenlerin artık geri dönme zamanı. Elinizin altında duracak, aynı zamanda kanepelerinizin daha konforlu görünmesini sağlayacak Messina, Springfield , Bradford, Chevron ve Boston Örgü Battaniyeler de bu kış hem yatak odalarının hem de oturma alanlarının vazgeçilmezi olacak. Pastel renk seçenekleriyle Fresno Koltuk Şalı da kanepelerinize farklı bir görünüm kazandırmanın en kolay ve en şık yolu.

Ayağınızın Altındaki Konfor
Her ne kadar ahşap gibi şık zeminler, sofistike bir stil ifadesi olarak görünse de, soğuk kış aylarında rahatlık ve konfor açısından pek kullanışlı değillerdir. Evin ana oturma alanlarına yerleştireceğiniz yumuşacık ve kabarık bir halı veya paspasla, ayaklarınızın altına konfor ve sıcaklık getirebilirsiniz. Özgün bir hava oluşturmak için, bir halının üstüne başka bir halı yerleştirerek bir katman oluşturabilir ve görsel bir etki yaratabilirsiniz.

2

Kokuların Mevsimi
Elbette ki dekor ve aksesuarlar evinizi şık bir hale getirmek için çok güçlü adımlardır ama evin genel havasına doğru kokuları katarak, evinizde mevsimin tüm havasını yaşatabilirsiniz. Tarçın, çam iğneleri ya yaprak dökmeyen bir bitkiyle oluşturduğunuz potpuri ile mis gibi kokan bir kokulu kase hazırlayıp, mevsimin havasını evin içinizde de dolu dolu yaşayabilirsiniz. Doğadan gelen egzotik kokuları evinize taşımak isterseniz Vavana Çubuklu Oda Kokuları tam size göre.



Pin It on Pinterest

Share This