Banyonuz sizin hakkınızda ne anlatıyor? - Casual Avenue Blog
1452
post-template-default,single,single-post,postid-1452,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Banyonuz sizin hakkınızda ne anlatıyor?

Banyolarımızda kişiliğimiz hakkında ipuçları bulmak mümkün olabilir. Örneğin; hobilerimiz, konfor ve estetiğe olan düşkünlüğümüz, seyahat tercihlerimiz gibi bizi anlatan küçük ama önemli detaylar banyolarımızda saklıdır. Yazımızda en çok tercih edilen banyo dekorasyonlarını sizler için inceledik ve dekorasyon tercihleri doğrultusunda her bir banyo tarzı için bir profil oluşturduk. Siz de aşağıdaki banyolardan en beğendiğinizi, sizi yansıtanı seçerek, kişiliğinize uyup uymadığını görebilirsiniz.

görsel 1Geleneksel ve zevkli.
Zengin ve dengeli tatlara sahipsiniz. Büyük ihtimalle ya evlisiniz ya da kariyer odaklı düşünen bir sevgiliniz var.
Seyahat tercihiniz: Bol yıldızlı, zincir otellerin bulunduğu herhangi bir yer tatil beldesi olabilir.
Favori içeceğiniz: Caramel Frappuccino
Burcunuz: İkizler, terazi veya boğa.

 

 

 

 

 

2Romantik, gezgin ve vintage aşığı.

Makyaj ve dekorların öne çıktığı, dedektiflik filmlerinin, senfonik müziklerin, polisiye romanların hayranısınız. Antika ve eskitme teknikleri uygulanmış mobilyaları çok seviyorsunuz, aynı zamanda gösterişli nesnelere karşı da gayet ilgilisiniz. Süslenip, püslenip, arkadaşlarınızla gezip tozmak sizin vazgeçilmesiniz.
Seyahat tercihiniz: New York, Cote D’Azur ve Venedik. Ayrıca aklınızda hep şöyle kocaman bir gemiyle Akdenizi baştan başa gezmek var.
Favori içeceğiniz: İçinde ekşi ve naneli tatların olduğu kokteyller
Burcunuz: Yengeç, Aslan, Akrep veya Yay.

3 Deniz sevdalısı.
Denizi çok seviyorsunuz ama engin denizler yerine sahilde olmayı tercih edenlerdensiniz. Tenis, yüzme ve yelken gibi açık havada yapılan sporlarını tercih ediyorsunuz. Sizin için eğlenceli bir hafta sonu en iyi deniz ürünlerini bulabileceğiniz bir restorana gitmek ya da sahilde bir deniz fenerinin eşliğinde uzun bir yürüyüş yapmak demektir. Çevresindekilere huzur dağıtan, sakin ama enerjik ve maceracı bir ruha sahipsiniz.
Seyahat tercihiniz: Maine, Florida, Karayipler.
Favori içeceğiniz: Balığın yanında ne iyi giderse.
Burcunuz: Yengeç, Kova veya Balık.

4Hayalperest ve hırslı, seyahat düşkünü.
Dört duvar arasında tıkılı kalmak hiç size göre değil. Eviniz doğayla iç içe olmalı. Sizin için huzur, vahşi hayatın olduğu dağlarda, ormanlarda yaşamak. Tam bir geri dönüşüm sevdalısınız, doğallık için ne gerekiyorsa yapmaya hazırsınız.
Seyahat tercihiniz: Bali, Vietnam ve Honduras. Afrika’da bir safari gezisi ise en büyük hayaliniz ya da pasifik sahilindeki adaların birinde bir kulübede uzun bir tatil. tarafında bir kabin kiralama ile memnun olabilir.
Favori içeceğiniz: Bitkisel ve boyasız ve asitsiz tamamen doğal olan içecekler.
Burcunuz: Başak, Yay veya Oğlak.

5Sofistike.
Güzellik, cilt bakımı, makyaj ve saç bakımı ürünlerini yakından takip ediyorsunuz. Hayalcisiniz ama aynı zamanda tuttuğunu koparan bir kişiliğe sahipsiniz. Parti tam sizin işiniz. Büyük bir akşam yemeği için tüm arkadaşlarınızı evinize çağırmak yapmayı en çok sevdiğiniz şeylerden biri.
Seyahat tercihiniz: Atina, Paris, Roma ve güzel bir Spa merkezinin olduğu herhangi bir yer.
Favori içeceğiniz: Cafe Latte
Burcunuz: Koç, Kova veya Yengeç.

 

6Sanatçı, tasarımcı, mimar ya da bir mühendis.

Problem çözmekte ve olaylara karşı değişik bakış açısı getirme konularında çok başarılısınız. Okuldayken en sevdiğiniz şeyler muhtemelen tartışma grupları ve felsefeydi. Açık görüşlü, kendine özen gösteren ve kendi değerinin farkında olan, saygı duyulan birisiniz.
Seyahat tercihiniz: Vintage modasını takip edebileceğiniz moda merkezleri, Mısır, Peru gibi antik kalıntılara sahip şehirler.
Favori içeceğiniz: Damla sakızı aromalı içecekler.
Burcunuz: Yengeç, Terazi, Balık veya Başak.



Pin It on Pinterest

Share This