Casual Avenue'nun müşterilerine sunduğu avantajları yakından incelemeye ne dersiniz? - Casual Avenue Blog
1791
post-template-default,single,single-post,postid-1791,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Casual Avenue’nun müşterilerine sunduğu avantajları yakından incelemeye ne dersiniz?

Kaliteli hammadde, iyi işçilik ve kusursuz tasarım anlayışıyla yola çıkan ve ev tekstilinde kısa zamanda en çok tercih edilen markalardan biri olan Casual Avenue ürünlerinin kalitesine olan güveninin yanı sıra benzersiz bir alışveriş deneyimi de sunmayı hedefliyor. %100 müşteri memnuniyetini esas alan markanın rakiplerinden ayrıldığı, müşterilerine sunduğu avantajları yakından incelemeye ne dersiniz?

Üyelere özel fırsatlar

• Yeni üyelere ilk siparişte %25 indirim
Web sitemizde dönemsel olarak yaptığımız kampanyaların yanı sıra ürünlerimizi denemeleri için aramıza katılan her yeni üyeye ilk siparişinde %25 indirim hakkı veririz. %25 indirim fırsatından faydalanmak için hemen üye olun.

• Garage Sale %50’ye varan indirim
Casual Avenue şıklığını ve kalitesini keşfedebileceğiniz Garage Sale ile evinizi güzelleştirecek pek çok ürüne %50’ye varan indirimle sahip olabilirsiniz.

• Casual Monday indirimleri!
Her Pazartesi günü Casual Avenue’da büyük indirim günü! Sezonun trend ürünlerinden birine büyük bir indirimle sahip olacağınız “Casual Monday” indirimleri için takipte kalın.

• Doğum gününe özel %30 indirim
Bizimle doğum gününü paylaşan üyelerimize doğum günlerinde %30 indirim kuponu vererek doğum günlerini daha özel kılmak isteriz.

Özel fırsatlar ve kampanyalar için web sitemizin yanı sıra sosyal medya hesaplarımızı takip edebilir, e-bülten aboneliğine üye olarak fırsatlardan ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Tutara Bağlı Olmaksızın Ücretsiz – Aynı Gün Kargo
Sipariş verirken kargo bedelini fazla bulanlardansanız doğru yerdesiniz! Casual Avenue’dan yapacağınız alışverişlerde sepetinizin tutarı ne olursa olsun kargo bedeli ödemezsiniz. Üstelik ürünlerinizi beklememeniz için saat 17.00’a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.

Ödeme Kolaylığı
Müşterilerimizin ürünlerimizi beğenmesi ve ürünleri ellerine ulaştığında memnun olmaları kadar önemsediğimiz bir başka konu da gönülleri rahat olarak alışveriş yapmaları. Sitemizden alışveriş yapan kredi kartı sahiplerinin güvenliğini ilk planda tutar, onlara ödeme konusunda farklı alternatifler sunarız. Havale, kredi kartı ve kapıda ödeme seçeneklerinin bulunduğu web sitemizde, kredi kartına peşin fiyatına 6 aya varan taksit imkanı bulunduğunu da hatırlatalım.

Sürpriz hediyeler
Başta havlularımız ve bornozlarımız olmak üzere tüm ürünlerimizin denenmeye değer olduğunu düşünürüz. Bizden alışveriş yapan müşterilerimize siparişleriyle birlikte ürünlerimizi keşfetmeleri için kimi zaman bazı küçük sürprizler hazırlarız.

Canlı destek hattı
Ürünlerimizle ilgili fikir ve yorumlarınızı iletebileceğiniz, her türlü sorunuzu aktarabileceğiniz canlı destek hattımız web sitemize adım attığınız ilk andan itibaren sizinle. Hafta içi mesai saatleri içinde (09.00-18.00) siparişlerinizle ilgili her türlü konuyu destek hattımıza danışabilirsiniz.

İade süresi
Ürünlerimizin kalitesine güvenir, müşterilerimizin fikirlerini önemseriz. Tüketici Kanunu’na göre, “Sebep Göstermeden Cayma Hakkı” ürün tesliminden itibaren 14 (on dört) gün olsa da Casual Avenue alışverişlerinizde yaşanabilecek en ufak sorunda bile %100 müşteri memnuniyetini esas alarak 30 gün içinde koşulsuz iade hakkı sunar.

Tags:


Pin It on Pinterest

Share This