%35’e varan büyük indirimle bambu doğallığı evinizde - Casual Avenue Blog
1739
post-template-default,single,single-post,postid-1739,single-format-standard,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

%35’e varan büyük indirimle bambu doğallığı evinizde

Doğal bir elyaf olan ve nem çekmesi, antibakteriyel olması gibi özellikleriyle son zamanlarda sıkça karşımıza çıkan bambu ürünler son zamanlarda ülkemizde de daha fazla tercih edilir oldu. Yumuşaklığı ve sunduğu konforla siz de evinizde bambu ürünleri tercih edenlerdenseniz Casual Avenue koleksiyonlarındaki bambu ürünlere %35’e varan indirimle sahip olabilirsiniz.

Çok iyi nem çeken, hava geçirgenliği sayesinde cildin nefes almasını sağlayan bu ürünler serin tutan yapılarıyla da yaza hazırlık için iyi bir seçim olacaktır.

İşte Casual Avenue koleksiyonundaki bambu ürünler;

Banyonuzdaki doğal dokunuş

Phuket2
Bambu ve pamuk dokumanın eşsiz uyumuyla üretilen Phuket Bornoz ile duş keyfinize bambu doğallığını ve konforunu katabilirsiniz. Hava alan lifleri sayesinde teninizde hafif bir dokunuş hissi yaratacak olan Phuket Bornozu, farklı renk alternatifleri bulunan Phuket Havlular ile birlikte kullanabilirsiniz. Phuket Havlunun benzer bambu havlulardan farklı olan yanı ise havının yani cilde doğrudan temas eden kısmının %100 bambudan üretilmiş olması. Bambu konforundan vazgeçemeyenler için orijinal bordür dizaynı ile sade ve modern bir görünüme sahip olan London Havlular da iyi bir seçim olacaktır. London Bambu Havlunun pek çok farklı renk alternatifi olduğunu, dilerseniz 3 farklı ebattan oluşan bir set olarak satın alabileceğinizi de belirtmeden geçmeyelim.

London3

Yataklarda bambu parlaklığı

Sienakapak
Yaza hazırlanırken yavaş yavaş kalın kumaşların yerini daha hafif, içerikleriyle serin tutacak kumaşlar alır. Eğer siz de yatak odanızı yaza hazırlamaya karar verdiyseniz adeliği ve şıklığı bir arada sunan Siena Bambu Nevresim Takımına göz atmalısınız. Nakış detaylarıyla nostaljik bir hava yaratan Siena Dekor Yastık Kılıfı da koleksiyonun öne çıkan ürünlerinden. Yine aynı koleksiyona ait olan Siena Çarşaf ise yaz günleri için vazgeçilmez bir alternatif olacak.

Cilde dost bambu konforunu banyo ve yatak odalarınızda indirimli fiyatlar ve ücretsiz kargo fırsatıyla yaşamak için kampanyamızı mutlaka inceleyin.



Pin It on Pinterest

Share This